Home > >
대리점모집

지역센타회원 | менің тамақтану тәртібім эссе

작성자 Betty Grillo 24-09-22 19:43 2 0

아이디

패스워드

회사명

담당자번호

업태

종류

주소

전화번호

휴대폰

FAX

E-mail

홈페이지 주소

 
 
 
 
 
 

 
 
менің тамақтану тәртібім эссе [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Тағамның құрамында негізгі қоректік заттар (белок, көмірсу, май) болуы тиіс. 2. Тамақ рационында (дәрумендер, тағамдық талшықтар) болуы тиіс. 4. Тәулік бойы тамақтану тәртібін, мөлшерін. Тақырыбы: Дұрыс тамақтану-денсаулық кепілі. Мақсаты: Оқушылардың өз пікірлерін тыңдай отырып,қосымша мәліметтер бере отырып,денсаулық құндылығы, дұрыс тамақтану туралы түсініктерін. Менің күн тәртібім». 11. 1-4 сыныптар. 12 «Жеңіс деген шат күлкісі баланың» 1 тамақтану, қозғалыс, қазақстан климатына тыныш ұйқы, көтеріңкі шара көңіл-күй, күйзеліске. Мақсаты: Оқушыларға дұрыс тамақтанудың ережелері және қағидалары туралы түсіндірілді. Сәуір айының 14-і күні "Дұрыс тамақтану мәдениеті денсаулық кепілі" тақырыбында 5 «ә» сыныптарда эссе. Дұрыс тамақтану болашақ ұлт денсаулығын сақтау. Адамзат денсаулығын сақтаудың басты шарты дұрыс тамақтану. Сондықтан тамақтануға ерекше көңіл бөлген жөн. Тамақ құрамының құндылығы. Сабақтың мақсаты: Білімділік: Оқушыларға тамақтанудың адам өміріндегі мыңызы туралы білім беру. Тәрбиелік: оқушыларды ізденімпаздыққа,табиғатты. МАЗМҰНЫ. I. Кіріспе.3. Курсқа жалпы сипаттама. Мектептегі тамақтану Перспективалы 4 апталық мәзір (қыс-көктем) Асханаға Менің күн тәртібім Презентация Абая Кунанбаева Қысқа мерзімді жоспар. Тамақтану тәртібі. Тамақтану тәртібі дегеніміз ас қабылдауда белгілі бір уақытқа. бағыну, сондай ақ тамақтану кезінде астың мөлшерін және мәзірін сақтау. деген ұғымды білдіреді. Тамақтану тәртібі. 2. Тамақтанудың негізгі ережелері. 3. Тамақ ішу тәртібі. Тамақтану сауаттылығының бес негізі бар: 1) Тамақ құрамында негізгі қоректік заттардың болуы (нәруыз, май, көмірсу. Тамақтану тәртібі. Тамақтану тәртібі дегеніміз ас қабылдауда белгілі бір уақытқа. бағыну, сондай ақ тамақтану кезінде астың мөлшерін және мәзірін сақтау. деген ұғымды білдіреді. 1) ұстамды жеу керек; 2) тамақ құнды болуы керек: онда жеткілікті көлемде белоктар, жол ережесі белгілері суреттері майлар, көмірсулар, минералды заттар, витаминдер бар болуы керек; 3) тамақтану режимін сақтау қажет. 1) ұстамды жеу керек; 2) тамақ құнды болуы керек: онда жеткілікті көлемде белоктар, майлар, көмірсулар, творчество байтурсынова минералды заттар, витаминдер бар болуы керек; 3) тамақтану режимін сақтау қажет. Бәріміз біріге отырып дұрыс тамақтану ережесін құрайық: 1.Майлы тағамдарды көп пайдаланбаңыз. 2.Тым ащы және тұзды тағамдардан сақтаныңыз. Тақырыпты оқу. «Менің тамақтану тәртібім» эссе жазу. Асқар Өтепбергенов атындағы орта мектеп (8 «А» сынып) Өткізген:Есбаева А.Қ (студент-машықкер) 2017 ж. Тағам – денсаулықтың аса маңызды экологиялық факторы. Тағамдық өнімдерді экологиялық тазалығы тақырыбын мазмұндау.«Менің тамақтану тәртібім» эссе жазу.






проект читающая школа'' в казахстане презентация
информатика 9 класс учебник казахстан
ұзақ құрғақ жөтел

.
==============================================================

~~~~~ педагогтерді жұмысқа қабылдау бұйрығы ~~~~~

==============================================================
.


  • 업체명 : 한국닥트 | 대표 : 이형란 | TEL : 031-907-7114
  • 사업자등록번호 : 128-31-77209 | 주소 : 경기 고양시 일산동구 백석동 1256-3
  • Copyright(c) KOREADUCT.co.Ltd All rights reserved.